11 Tetori, ditë jopune për të gjithë qytetarët

48

Shkup, 6 tetor  – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se 11 Tetori, Dita e Kryengritjes Popullore, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në të njëjtën kohë, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët për Ditën e Kryengritjes Popullore