11 liderët më seksi në botë është edhe një shqiptar

12

Çdo vit ueb-sajti hottestheadsofstate.com publikon një listë me emrat e liderëve më seksi në të gjithë botën.

Këtë vit në listë bën pjesë edhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Vendin e parë edhe sivjet, ashtu si dhe vitin e kaluar, e mban kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau, 45 vjeç.
Në vendin e dytë radhitet kryeministrja e Zelandës së Re Jasida Ardern, ndërsa në vendin e tretë mbreti i Butanit, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck.

Kryeministri shqiptar Edi Rama është renditur në vendin e nëntë, duke ia kaluar edhe kolegut të tij irlandez Bjarni Benedictsson dhe atij të Greqisë Alexis Tzipras.

Lista e liderëve më seksi në botë:

1. Justin Trudeau, kryeministri Kanadasë

2. Jasida Ardern, kryeministri i Zelandës së Re

3. Tzigeme Kezar Naggel Wangtsuk, mbreti i Butanit

4. Enrique Pena Nieto, president i Meksikës

5. Joeven Molise, presidenti i Haitit,

6. Emmanuel Macron, presidenti i Francës

7. Kolinda Grabbar Kitaroviç, presidente e Kroacisë

8. Moe Jae-in, presidenti i Koresë së Jugut,

9. Eddie Rama, kryeministri shqiptar

10. Bjarni Benedictsson, kryeministër i Irlandës

11. Alexis Tsipras, kryeministër i Greqisë

Comments are closed.