100 dollarë në orë shpërblim për të shikuar video në TikTok

Nëse tashmë kaloni orë të tëra duke shikuar videot në TikTok, pa pasur ndonjë përfitim, atëherë mund të keni gjetur punën tuaj të ëndrrave. Agjencia e marketingut Influencer Ubiquitous po kërkon të paguajë tre persona 100 dollarë në orë për të kaluar në një seancë 10-orëshe shikimi në TikTok. Kompania shpreson se përpjekja do ta ndihmojë atë të vlerësojë tendencat në zhvillim në internet.

Për të aplikuar për punën e shikimit në TikTok, abonohuni në kanalin e Ubiquitous në YouTube dhe dërgoni një komunikim të shkurtër se pse jeni më i përshtatshmi për maratonën me orë të tëra.

Kompania po kërkon njerëz 18 vjeç e lart që dinë se si funksionon platforma. “Kandidatët e zgjedhur do të na ndihmojnë gjithashtu të zbulojmë tendencat në zhvillim duke plotësuar një dokument të thjeshtë për të vënë në dukje tendencat e përsëritura që ata vërejnë”, thotë aplikacioni.

Advertisements

Pas seancës së shikimit, pjesëmarrësve do t’u kërkohet të postojnë përvojën e tyre në çdo platformë të mediave sociale që ata zgjedhin dhe të etiketojnë kompaninë. Afati i fundit për aplikim është 31 maj. Kandidatët do të njoftohen shtatë ditë pas mbylljes së aplikimit.