10 vendet që kanë tifozet më të zjarrta

Një gjë që e bën futbollin edhe më tërheqës janë padyshim tifozët. Herë pas here lojtarët kanë thënë se nuk do të ishin asgjë pa tifozët e tyre.

Kur flasim për tifozet femra, atmosfera bëhet edhe më interesante, duke shtuar shkëlqim në sport me veshjet e tyre të personalizuara, dhe me bukurinë e tyre.

Këtu janë 10 vendet me tifozet më të zjarrta:

10.Meksika

9.Kili

8.Belgjika

7. Suedia

6.Gjermania

5.Paraguai

4.Argjentina

3.Spanja

2.Kolumbia

1.Brazili