10 fotografitë më të mira të 2017-s (FOTO)

260

Zogjtë janë një specie sekrete dhe misterioze, gjë që i bën ata të vështirë për t’i fotografuar. Konkursi i Fotografit të Zogut të Vitit nisi në vitin 2015 dhe shpejt pati interes të madh. Fotot më poshtë janë realizuar në vitin 2017. Fituesi i këtij me një shumë prej 5 mijë paund është Alejandro Prieto Rojas nga Meksika, i cili paraqiti një portret mahnitës të flamingos që ushqente të vegjlit e vet. Edicioni i 2017 është në dispozicion tani, dhe fitimet e pjesshme do të mbështesin drejtpërdrejt përpjekjet për ruajtjen e zogjve. Shikoni më poshtë për të parë disa nga fotografitë më të pabesueshme të shpendëve.

Comments are closed.