Është ende herët për hapjen e kufijve

Shkup, 26 maj - Ministri Venko Filipçe thotë se gjatë kësaj jave është ende herët për hapjen e kufijve. Kjo çështje sipas tij duhet të diskutohet gjatë javës së ardhshme. Nisja me punë e bareve dhe restoranteve sipas ekspertëve është hapi i radhës që duhet të hidhet në kuadër të lehtësimit të masave. Gjithmonë, thotë Filipçe, duke respektuar…
Read More...

Sport

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

– ADVERTISTING –

ANKETA

ÇKA PËRDORNI MË SHUMË SE RREGULLISHT NË KOHËN E KRIZËS SË KORONA VIRUSIT?

  • Y N
  • Y N
  • Y N
  • Y N
  • Y N

View Results

Loading ... Loading ...