Toyota nxjerr në treg Toyota FT 4X Concept (FOTO/VIDEO)

28

Ajo ka mahnitur të gjithë me pamjen e saj dhe me performancat shkruan Business Insider. Ajo është reklamuar në panairin e New York International Auto Show. Disa nga karakteristikat kryesore të saj janë: dera e pasme e saj hapet më shumë duke lënë një hapësirë më të madhe brenda, ndriçimi i lëvizshëm dhe mund të përdoret edhe si elektrik dore, si dhe hapësirë më e madhe prapa që lejon edhe të flini në veturë.

Të Ngjajshme