Skenari i Ibër Dearit fitues në International Screenwriting Competition në New York

kenari ‘Dog Man Dog’, i Ibër Dearit është përzgjedhur fitues në Garën Ndërkombëtare të Skenarëve në New York, shkruan KultPlus

37

Kjo garë e cila organizohet nga Nil Production dhe Albanian Film Week, ka përzgjedhur edhe 14-të skenarë të tjerë fitues në kategori të metrazhit të gjatë, të shkurtër dhe atij dokumentar, shkruan KultPlus. Skenari ‘Dog Man Dog’, i Ibër Dearit është përzgjedhur fitues në Garën Ndërkombëtare të Skenarëve në New York, shkruan KultPlus. Kjo garë e cila organizohet nga Nil Production dhe Albanian Film Week, ka përzgjedhur edhe 14-të skenar të tjerë fitues në kategori të metrazhit të gjatë, të shkurtër dhe atij dokumentar.  ‘Dog Man Dog’, është film i metrazhit të shkurtër që flet për një personazh që është i lidhur me qenin e tij. Humbja e qenit e detyron atë njeri deri në hakmarrje misterioze që askush nuk mund ta zbuloj. Më poshtë ju sjellim listën e plotë të fituesve:

FEATURE FILM:

– Louis Hatson Gangster Jack

– Adis Bakrac Everyone Has Moved

– Vin Cassel Earth Aged

-David Trueda Unexpected Visitor

– Kastriot Caka Lazarat’s Paradise

SHORT FILM:

-Abel Winter Best Friend

– Melanie Laurent It’s Rudolf’s Birthday

– Glen Acosta Life Without You

– Kale Marcel Dirty Tricks

-Ibrahim Deari Dog Man Dog

DOCUMENTARY:

– Rita Ramadani Difficult Journey

-Bastien Dupon The Land Priceless

– Elizabeth De Felita Behind Any Realities

– Luli Kurti Never S Never

-Dennis Delmar BB Generations

Të Ngjajshme