Pikturat e mrekullueshme të 16 vjeçares (FOTO)

53

Këto janë pikturat e 16 vjeçares Dimitra Milan, e cili filloi pikturë vetëm 4 vjet më parë. Është vajza e dy artistëve e cila i është ekspozuar artit qysh në moshë të re, madje zgjodhën ta shkollojnë në shtëpi në mënyrë që t’i kushtojnë më shumë kohë trajnimit të saj. “Këshilla më e rëndësishme që kam marrë është se duhet të kemi etikë të punës”, ka thënë Milani. “Ata më mësuan se nuk duhet të jem gjithmonë në disponim për të pikturuar. Jo vetëm bojë. Çdo ditë, për tetë ose nëntë orë ashtu si për çdo punë që bëni ju. Ashtu si çdo gjë tjetër në jetë, kjo është punë e vështirë, pasion, dhe angazhim që do të ju bëjë të jeni të suksesshëm”.

Të Ngjajshme