Librat e Kembrixhit njohin vetëm maqedonishten!

33

Shkup, 20 mars – Pas teksteve të Kembrixhit, të cilat prej vitesh përdoren në arsim fillor, tani me libra të adoptuar po nga Qendra Ndërkombëtare për Programe Mësimore të Kembrixhit (Cambridge International Examinations – CIE) dhe Shtëpia Botuese e Universitetit të Kembrixhit (Cambridge University Press – CUP), do të punohet edhe në shkollat e mesme, shkruan gazeta KOHA. Më saktësisht, Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH), ka bërë përgatitjet që nga vitin shkollor 2017/2018 nëpër gjimnaze dhe shkollat e mesme profesionale të nis mësimi me tekste të huaja shkollore. Madje, është shpallur edhe thirrja publike për botues nga vendi dhe të huaj që të… (më gjerësisht në numrin e nesërm të gazetës KOHA)

Të Ngjajshme