“Ku je, i dashur gjeneral”, kënga që zgjon në mëngjes koreano-veriorët (VIDEO)

45

Kryeqyteti i Koresë Veriore është gjithashtu vendlindja e Kim Jong-un. Rreth 3.5 milionë qytetarë zgjohen çdo ditë me një këngë shqetësuese, që flet besohet të flet për një gjeneral. Në videon e mëposhtme, mund të dëgjoni muzikën që bën jehonë nëpër rrugët e kryeqytetit të Koresë së Veriut dhe e tërë kjo zgjat për më shumë se dy minuta. Kënga është e shkruar nga babai i Kim Jong-un, Kim Jong II. Teksti i këngës tregon historinë e një luftëtare e cila ia kushtoi jetën Koresë së Veriut dhe liderit të saj gjatë luftës me Shtetet e Bashkuara.

Të Ngjajshme