Fotot e papublikuara të Marilyn Monroe gjatë shtatzënisë

386

“Daily Mail” ka publikuar fotot e Marilyn Monroe gjatë kohës kur ajo ka qenë shtatzënë. Këto foto janë të rralla dhe të papublikuara më parë. Ato janë shitur në një ankand pas vdekjes së fotografit për vetëm 2240 dollarë. Më poshtë janë fotot.

Të Ngjajshme