Foto të dhimbshme të arinjve polarë, pa borë dhe akull

27

Një fotografe ia ka dërguar Barack Obamas dhe Donald Trumpit këto foto të jashtëzakonshme të Alaskës pa borë dhe akull, që ta nënvizojë nevojën e dëshpëruar për veprim në ndryshimet klimatike. Në vjeshtën e vitit 2016, fotografja e talentuar Patty Waymire e bëri një udhëtim në një fshat të vogël në High Artic të Alaskës. Ajo ishte surprizuar kur pa që akujt dhe bora që normalisht e mbulojnë atë zonë në atë kohë të vitit, nuk gjendeshin askund. Më poshtë keni disa foto të shkrepura nga ajo, gjatë atij udhëtimi:

Të Ngjajshme