E kuqja që ndez njeriun më të fuqishëm të botës… (FOTO)

90

Malenia Trump është pa dyshim Zonja e Parë më e hijshme dhe më seksi që ka pasur ndonjëherë Shtëpia e Bardhë. Ajo shndrin në çdo rast që del përpara bliceve të fotoreporterëve dhe kamerave televizive, por përveç linjave të saj brilante duken edhe veshjet dhe stili i kombinimit te tyre. Këto janë disa prej veshjeve të kuqe të cilat e tregojnë Malenian vërtet një rubin në krah të njeriut më të fuqishëm të globit. Një ndër dizajnuesit më të mirë në botë për sa i përket takava, është Jimmy Choo. Koleksioni i tij më i veçantë quhet “Anouk” dhe karakterizohen nga një lartësi prej 12 cm që jo gjithkush mund të ecë me to. Melania Trump është njëra prej tyre e cila ka zgjedhur këtë dizajn dhe duket se mund të ecë pa asnjë lloj problemi. Përveç Zonjës së Parë edhe yjet e muzikës si JLO dhe Taylor Swift janë fanse të këtyre takave.

Të Ngjajshme