Çfarë ndodh nëse gudulisni një mi (VIDEO)

16

Është e çuditshme të menduarit për të gudulisur miun, mirëpo ka njerëz të cilët i mbajnë ata në shtëpi dhe përkujdesen për ta. Por, çfarë ndodh kur gudulisni një mi? Kjo është pyetje që ju ka lënë rrugë shkencëtarëve për hulumtim, derisa kanë arritur në përfundimet e sakta. Nëse e gudulisni një mi që qëndron brenda një kutie ai do të lëshojë një zë të veçantë gjatë kësaj kohe dhe nëse më pas e hiqni dorën, miu do të ndalojë për të parë se ku shkoi dora, për ta kërkuar sërish atë. A stimulohen neuronet e miut gjatë kohës që guduliset? Shikoni videon më poshtë për të kuptuar gjithçka në detaje.

 

Të Ngjajshme