BMW do të tërheqë mbi 41 mijë vetura në Kinë

155

Prodhuesi i automjeteve BMW do të tërheqë 41.685 vetura nga Kina, për shkak të defektit të “airbag”-ut të automjeteve. Drejtoria për Inspektim dhe Karantinë e Kinës, njoftoi se tërheqja e automjeteve të BMW-së e cila do të fillojë më 9 tetor do të bëhet për shkak të defektit të “airbag”-ut. Bëhet e ditur se tërheqja përfshin 41.685 automjete nga modele të ndryshme të prodhuara nga data 2 shkurt deri më 22 nëntor të vitit 2012. Sipas deklaratës, gjatë fryrjes së “airbag”-ut, paraqitet rreziku për defekt në pedalin e gazit. Gjithashtu, thuhet se ndërrimi i pjesëve që kanë defekte do të bëhet falas. BMW, edhe nëntor të vitit të kaluar, pati deklaruar se do të tërheqë 193.611 automjete për shkak të defektit të njëjtë.

Të Ngjajshme