kohadmin

image

Ligji për “bombat” për materialet e papublikuara

 “Materialet tani më të publikuara nga bisedat e përgjuara nuk janë në dyshim. Ligj për bombat ka të bëj me materialet e pa publikuara. Teksti
image

Gjenerali Xhons kërkon pranim të Maqedonisë në NATO

Gjenerali Xhejms Xhons, ish-këshilltar për siguri kombëtare të presidentit amerikan Barak Obama, bëri thirrje për pranim sa më të shpejtë të Maqedonisë dhe Malit të...
 Më tepër
image

800 milionë eurove për autostrada të reja

Me buxhetin e propozuar për vitin 2016, për Ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve janë paraparë gati dy miliardë denarë për realizimin e projekteve të infrastrukturës...
 Më tepër
image

Reshjet e shiut do të dëmtojnë kulturat bujqësore

Reshjet e shiut që e përfshinë Maqedoninë ditëve të kaluara dhe do të vazhdojnë edhe gjatë vikendit dhe fillimit të javës së ardhshme nuk u...
 Më tepër
image

Mbi 2000 ankesa për humbje dokumentesh

Shfrytëzuesit e shërbimeve postare në gjysmën e parë të vitit kanë paraqitur 2302 reklamime, nga të cilat 2164 deri te “Postat e Maqedonisë”, ndërsa 138...
 Më tepër
image

20 për qind më shumë pasagjerë në dy aeroportet

Në aeroportet "Aleksandri i Madh" në Shkup dhe "Shën Apostol Pali" në Ohër në nëntë muajt e parë kanë udhëtuar 1.183.728 pasagjerë, që është rritje...
 Më tepër
image

Papunësia, kryeson Tetova dhe Kumanova

Krahasimi i të dhënave tregon se Tetova dhe Kumanova renditen të parat sa i përket listës së qyteteve sipas papunësisë në raport me numrin e popullatës, ndërsa Shkupi dallohet me numrin më të vogël të papunëve në raport me numrin e banorëve...
 Më tepër
image

Kërkohen 153.5 vite burg për 35 persona nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia

Prokuroria Publike e Francës kërkoi gjithsej 153.5 vite dënim me burg në gjykimin maratonik të 35 personave nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia të akuzuar për...
 Më tepër
image

Starton programi amerikan i “Viza Lotarisë 2017”

Regjistrimi elektronik për programin e viza lotarisë 2017 filloi të enjten më 1 tetor 2015 dhe do të mbyllet të martën më 3 nëntor 2015....
 Më tepër
image

Zemra e Evropës rreh

Bernd RIEGERT...
 Më tepër