E përditshme informative

Forum

PDF ARKIVI

KARIKATURA E DITËS

KALENDARI HISTORIK

193 – Perandori romak vritet nga Garda pretoriane, të cilët pastaj shesin fronin në ankand Didius Julianit.
1556 – I biri i Karlit V, Filipi II kurorëzohet mbret i Spanjës.
1738 – Parlamenti anglez i shpall luftë Spanjës.
1799 – Shteti i Nju Jorkut shfuqizon robërinë.
1845 – Meksiko ndërpret marrëdhëniet diplomatike me SHBA
1920 – Thomas Masaryk zgjidhet kryetar i Çekosllovakisë
1930 – Konstantinopoja dhe Angora i ndërrojnë emrat në Stamboll dhe Ankara.

VIDEO

SPORT

INFRARED

FOTOGALERI

Forum

SPORT

INFRARED